søndag den 29. maj 2011

Du ved, du er bulimisk, når...

...dit madbudget sagtens kan være i samme størrelsesorden som hos en familie med 4 børn.

...VVS-fyren ved ting om dig, som selv dine forældre ikke ved.

...du vælger mad ud fra, hvad der er nemmest at få op igen (agurk = dårligt, is = godt)

...du husker bestemte personer og begivenheder i dit liv ud fra middage og badeværelser.

...du ikke vil købe et par fede nye sko, fordi du ingen penge har, men alligevel har råd til at købe for 300 kr. kage, slik og is for derefter at kaste op i 2 timer.

...du dropper at tage til fest, fordi du er for fed og grim.

...du dropper at tage til fest, fordi du ved, der vil være snacks.

...du dropper at drikke til festen, fordi de kun har øl og normal sodavand at blande spiritus op med. Ingen light eller hvidvin = ingen fest.

...du har for dårlig kondi til at cykle hele vejen til uni om morgenen (20 minutters tur), men sagtens kan løbe i over en time ad gangen, så længe du bare tænker på, at det forbrænder kalorier.

...du dårligt kan løfte alle dine skolebøger, men sagtens kan slæbe adskillige kilo mad hjem i indkøbsposer uden problemer.

...du spreder dine indkøb ud over flere butikker, fordi du er bange for, at ekspedienten i Føtex vil kunne huske dig og undre sig over, hvorfor du køber den samme form for kage 5 dage på en uge.

...du forbinder Juleaften med følelsen af and,  ris á la mande og marzipan, der er på vej op gennem halsen igen.

...du forbinder Nytårsaften med kransekage, der er på vej op igen.

...du ikke kender til andet end ekstrem sult og kvalme eller ekstrem overmæthed og kvalme.

...du kan finde på at spise pastaen rå, fordi du simpelthen ikke har tålmodighed til at vente de 10 minutter det tager for den at blive færdig.

...du kan binge på knækbrød og leverpostej, fordi klokken er 1 om natten, og der er ingen butikker, der har åbent, fordi du er i et område uden 7-eleven.

...du har et love-hate-relationship til 7-eleven. Du elsker dem, når du har cravings, for de har altid åbent, og du kan altid skaffe dig mad, men du hader dem samtidig for det, for det gør det bare nemmere at kaste op, selvom du fortryder det bagefter, og alle deres varer er over-priced, så du bruger alle dine penge på crap, du alligevel bare kaster op.

...du sagtens kan gå 3-4 dage uden et bad, men dine room-mates tror, at du går i bad 2 gange dagligt pga. bruseren altid er tændt, når du er på badeværelset (den larmer forhåbentligt mere end dine opkast-lyde).

...dine venner tror, at du er super sund, fordi du ved alt om nutrition og træner hele tiden.

...du i virkeligheden ikke træner særlig meget, men dine venner bare har et indtryk af, at du gør, fordi du aldrig har tid til at se dem, men bruger arbejde og træning som undskyldning.

...du konstant lyver og efterhånden er ved at miste overblikket over, hvem du har sagt hvad til.

...du altid har dårlig samvittighed.

...du holder op med at kontakte folk, så snart du fornemmer, at de kan mærke, at dit forhold til mad ikke er normalt.

...du ved, at det er super praktisk altid lige at have en hårelastik om håndledet. Man ved aldrig, hvornår man pludselig bliver stillet over for en fristelse, som bare MÅ ende i toilettet senere, og så skal håret gerne kunne reddes.

...du originalt har en binge-t-shirt, en nat-t-shirt og en slap-af-t-shirt, men det alligevel ender med, at de alle sammen bliver svinet til af mad, så du har bare kun binge-t-shirts.

...du dropper at tage til fest, for du har set, at der er tilbud på Ben&Jerry's i Kvickly.

...du aldrig nogensinde har brækket dig ufrivilligt af druk, men til gengæld har brækket dig flere gange end de mest festglade og stive teenagere nogensinde vil komme til.

...du er villig til at droppe hele dit liv, hvis det betyder, at du kan få 4 timer for dig selv med kage, tv og en dyne.

...du kan falde i søvn midt under en binge, vågne op 2 timer efter, gå direkte ud på toilettet for at kaste op og så gå direkte i seng igen.

...du kan finde på at gå en laaaaang tur efter aftensmaden bare for at kunne finde en busk, du kan kaste op i, fordi din far mistænker dig for at kaste op på toilettet.

...du ikke forstår konceptet "en normal portion".

...folk kan kigge på dig og ikke forstå, at du ikke er overdrevet fed, når du sagtens kan spise en hel pizza og derefter kværne 300 g. slik, en halv liter is og stadig virker til at kunne spise mere.

Fuck, hvor er det tragikomisk.

4 kommentarer: